2012 m. rugsėjo 16 d., sekmadienis

52. Po 6 mėnesių...

Per pusę metų mes surinkome 7 asmenų grupę, kurie yra pasiruošę paaukoti savo asmenybę vardan kilnių tikslų. Visi - magai, kurie net veikdami atskirai yra stiprūs. Tačiau susijungę į vieną mes būsime daug stipresni, kadangi būsime visuma, o visuma - tai daugiau nei atskirų dalių suma.
Be manęs ir Jeremy, grupei dar priklauso: Lisa, Monis, Carlas, Indraya ir Teris. Kiekvienas narys buvo kruopščiai patikrintas, buvo suderinti visų narių tikslai ir ketinimai. Taip pat visi detaliai susipažinome su susijungimo ritualo procesu ir dabar jau esame pasiruošę jį vykdyti. Šį vakarą jau būsime viena būtybė.
Jau laikas. Pirmiausia mes kruopščiai paruošėme aplinką ritualui atlikti. Jis turi būti atliekamas erdvioje, tačiau uždaroje patalpoje. Mes pedantiškai išvalėme pasirinktą salę, kad joje neliktų nė vienos nereikalingos dulkelės. Kiekvienoje pasaulio pusėje padėjome medžiagas, atitinkančias keturis elementus - žemę, ugnį, orą, vandenį. Patys sustojome viduryje ratu ir susikibome rankomis. Rato viduryje buvo padėtas sidabrinis žiedas.
Tuomet atėjo laikas pradėti. Kiekvienas iš mūsų turėjo sakyti: "Aš, [vardas], išreiškiu savo valią susijungti su [kitų narių vardai]. Atsisakau savo asmenybės. Atiduodu savo valią grupės valiai. Aš, [vardas], ir [kitų narių vardai] esame viena būtybė. Tai mano valia."
Kai kiekvienas baigėme sakyti šį tekstą, visi choru turėjome sakyti: "Mes esame viena būtybė ir siekiame bendro tikslo. Tai mūsų valia." Tai turėjome kartoti 33 kartus.
Kai pradėjome sakyti šiuos žodžius, iš rato viduryje esančio žiedo staiga pradėjo sklisti akinančiai balta šviesa. Pirmiausia tai buvo siauras šviesos ruoželis,tačiau su kiekvienu teksto pakartojimu šviesos ruožas vis plėtėsi. Kai tekstą pasakėme 33-čiąjį kartą, šviesos ruožas jau apėmė mus visus. Tuomet mes pakilome į orą ir pradėjome suktis ratu. Sukimasis vis greitėjo ir greitėjo kol galiausiai mūsų visų kūnai išnyko ir mes patys tapome šviesa ir pradėjome judėti šviesos greičiu. Tuomet mes susiliejome į vieną visumą ir pamažu sukimasis pradėjo lėtėti.
Galiausiai mes sustojome. Keistas jausmas. Galvoje tiek daug minčių, skirtingų minčių. Reikia jas nuraminti ir susikoncentruoti. Laikas iki galo užbaigti ritualą viską sutvarkant ir sudedant į savo vietas.
Kai viską sutvarkiau, apėmė nenumaldomas smalsumas pažiūrėti į veidrodį. Atvaizdas veidrodyje atrodė nepažįstamas. Atrodė, tarsi žiūrėčiau į kitą žmogų, tačiau galėjau įžiūrėti visų septynių žmonių bruožų. Kas aš dabar esu?
Labai smalsu išbandyti naujas galias, tačiau po ritualo 36 valandas negalima naudoti jokių maginių galių, kadangi kūnas dar yra nestabilus. Šį laiką reikia paskirti meditacijai ir visiškam vidiniam susijungimui. O dabar mintys plėšosi į visas puses ir nesinori nieko kito, tik poilsio. Nuėjau į nedidelę patalpą, skirtą meditacijai. Čia buvo tik pagalvėlė, žvakė, ąsotis, pilnas vandens, ir stiklinė. Per nedidelį langelį kambario viršuje švietė mėnulio pilnatis. Uždegiau žvakę ir atsigėriau vandens. Tuomet atsisėdau ant pagalvėlės ir pradėjau koncentruotis į žvakės šviesą. Pradžioje buvo sunku, vis sukosi daugybė skirtingų minčių, nuo kurių net įsiskaudėjo galvą. Tačiau po kiek laiko jos pradėjo rimti. Galiausiai užsimerkiau ir pasinėriau į gilią meditacinę būseną be minčių. Taip sėdėjau kelias valandas, tada atsimerkiau, atsigavau iš meditacinės būsenos ir atsigėriau vandens. Tuomet ir vėl panirau atgal į meditacinę būseną. Taip kas kelias valandas vis atsigerdavau vandens ir vėl toliau medituodavau.
Galiausiai atėjo antrosios dienos vidurdienis, praėjo 36 valandos. Grįžau iš meditacinės būsenos, atsigėriau vandens. Tuomet pamažu atsistojau ir pramankštinau raumenis. Dabar atėjo metas pirmajam maistui. Nuėjau į virtuvę, įsipyliau trečdalį stiklinės pomidorų sulčių ir užpyliau jas vandeniu. Išmaišiau ir išgėriau. Tai ir buvo pirmasis maistas. Kelias dienas reikės maitintis labai atsargiai ir pamažu pereiti prie įprasto maisto.
Norėtųsi išbandyti naujas galias, tačiau jaučiu, kad kūnas dar per silpnas, jam reikia atsigauti, sustiprėti. Dabar svarbiausia atsargiai pereiti prie įprastos mitybos bei mankštintis. Į mankštą įeina ir paprastų maginių galių treniravimas: energijos kamuoliai ir skydai, telekinezė, levitacija. Pratimus reikia parinkti progresuojančia seka, kol galiausiai bus galima pereiti ir prie pasivertimo įvairiais gyvūnais. Mėnesį laiko treniruosiu naujas galias, o tada bus metas susiremti su priešais.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą